Autoverhuur Nykoping

4.6 / 5

Gebaseerd op 802 beoordelingen

Zoek naar huurauto in Nykoping
Waar op te halen
Inleveren auto op andere locatie
Ophaaldatum
Retourdatum
Inleveren auto op andere locatie
Valuta:

Nykoping huurauto - reisinformatie

Nykoping Autoverhuur Gids

is een one-stop autoverhuurspecialist voor Nykoping. Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Nykoping en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

Nykoping Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Nykoping over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Nykoping. Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto op Nykoping.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken op Nykoping. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

Nyköping, stad en haven, onderdeel van de administratieve provincie Södermanland, in het zuidoosten van Zweden. Het ligt aan de monding van de Nykoping-rivier, in de Oostzee. Vóór 1250 ontstond de stad als een marktplaats dicht bij de hoogten waar Nykoping Castle rond 1260 werd gesticht. Na verloop van tijd werd dit een van de belangrijkste bolwerken van Zweden, vooral in de tijd van Gustav I Vasa en Charles.

De stadsindustrie begon met door een val aangedreven ijzer- en koperfabrieken; later ontstonden meel- en textielfabrieken en meubelfabrieken. Als transportknooppunt heeft Oxelösund Nyköping vervangen. De historische gebouwen omvatten de St. Nicolai-kerk uit de 12e eeuw en de gerestaureerde ruïnes van kasteel Nyköping, waar nu het Södermanland Museum is gevestigd.

De meer chique diners van Nyköping verhuizen naar het stijlvolle Skafferiet, geserveerd in een artistieke, farty omgeving vanwege de eenvoudige maar mooi gepresenteerde locavore-keuken zoals gegrild lamsvlees, moules-frites en biefstuk. Op het terrein van Nyköpingshus omvat het Sörmlands Museum Kungstornet, een witgekalkte kasteeltoren van vier verdiepingen; Gamla Resident, de residentie van de oude gouverneur; en daarom de nabijgelegen Konsthallen.

Een gezellig café met een aangrenzende boetiek, 'Hellmans' is een comfortabele lunchplek, met soepen, salades, lasagne en focaccia, aangevuld met goede koffie en uitstekende taarten om van te genieten op de zomerbinnenplaats. Nyköping is een van de wildste archipels van de Zweedse oostkust. U kunt de archipel in het natuurreservaat Stendörren zonder veerboot betreden. Maak een wandeling over de hangbruggen.

Nyköping heeft verschillende plaatsen om een biertje te pakken, maar niets is spectaculairs en er is geen 'blaas je sokken uit' nachtleven om over na te denken. Kasteel Nykoping ligt waar de rivier de Nykoping de haven in stroomt. In de King's Tower-displays zie je bijlen, dolken en andere middeleeuwse wapens die worden gebruikt door ridders en soldaten. Toeristen snellen ook naar de Oostzee.

Je hebt tolwegen in veel steden en landen, de meeste tolwegen betaal je contant of samen met je mastercard, maar sommige verhuurbedrijven hebben elektronische tolapparatuur, kijkend naar het verhuurbedrijf is de waarde van het tolapparaat inbegrepen in de huurprijs prijs of niet, u vindt deze informatie binnen de specifieke voorwaarden van elk verhuurbedrijf.

Het elektronische tolsysteem maakt automatische betaling mogelijk van alle kosten die verschuldigd zijn voor het bladeren door een elektronische tolbarrière, u kunt dit tolsysteem activeren nadat u de leasingbalie heeft bereikt en ook de tolkosten worden automatisch in rekening gebracht op uw masterkaart.

Rondrijden met een huurauto in de stad Nykoping is misschien een uitdaging, maar niet onmogelijk. het is een geweldige manier om rond te dringen, maar we stellen voor dat u alleen de wetten van het lokale verkeer bestudeert, omdat deze zullen verschillen van wat u gewend bent. Houd er rekening mee dat het verkeer op het moment van de dag druk kan zijn, dus het kan langer duren om uw bestemming te bereiken.

Lees meer

We bieden veel verschillende autoverhuur opties

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Nykoping

Sommige van onze autoverhuur bedrijven zijn beschikbaar in Nykoping

We bieden een vergelijking van alle autoverhuur bedrijven in Nykoping:

  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.7 (121)
  Vanaf $ 421 /dag
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.2 (1516)
  Vanaf $ 445 /dag
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.1 (1928)
  Vanaf $ 321 /dag

Kaart met huurauto locaties in Nykoping

Zie onze belangrijkste autoverhuur locaties in Nykoping.

Locaties in Nykoping

Zie de belangrijkste autoverhuur locaties in Nykoping:

Andere autoverhuur locaties in Nykoping

Wij bieden de volgende Nykoping autoverhuur locaties